Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
#asusgamerdesk
Asus ROG Orion Gamer Headset Fejhallgató Fekete
18.990 Ft
Menny.:db

Asus ROG Orion Gamer Headset Fejhallgató Fekete

Válaszható színek
Fekete
18.990 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Szállítási díj: 1.690 Ft
Ha most megrendeled, ekkorra szállítjuk: 2024. július 25.
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Élethű hangok a játékban

Az Orion nagy, 50 mm-es, neodímium mágneses hangsugárzóit aprólékos gonddal finomhangolták, hogy még alkalmasabbak legyenek a dinamikus, hang alapú pozicionálásra. Kiemelkedő tisztaságot, dübörgő basszusokat, és extrém alacsony torzítást biztosítanak. Az erős, dinamikus hangok a virtuális csatateret élethűbbé teszik, hogy minden cselekedet és reflex villámgyorssá, megszokottan természetessé váljon.

Zavartalan figyelem a harcmezőn a hatékony, 30 decibeles zajszigeteléssel

A játékosok egyik fő problémája a zaj, amely gyakran vonja el a figyelmet, vagy okoz rossz döntéseket – ez pedig rontja a versenyeredményt. Az Asus ROG Orion gamer mikrofonos fejhallgató úgy készült, hogy a nagy párnák teljesen betakarják a fülkagylókat, és optimalizált zajszigetelési technológiákkal növeli a siker esélyét a játékokban. Hatékonyan kiszűri az olyan zavaró hatásokat, mint a környezeti zaj és az emberi beszéd – a játékrendezvények két fő zajforrása.

Finomhangolt szorítóerő

A bőséges kutatás és sok-sok prototípus kipróbálásának eredményeképpen az Orion nemcsak könnyűre és ergonomikusra sikerült, hanem a fejpánt szorítóereje is optimalizálva lett a maximális kényelem érdekében

100 mm-es, teljes méretű, az egész fület betakaró párnák

A ROG tervezői a nagy, 100 mm-es, az egész fület lefedő, jól szellőző, minőségi bőr borítású párnák mellett döntöttek.

A vezetékre szerelt hangerőszabályozás

Könnyedén szabályozható a hangerő vagy némítható el a hang a kompakt, felcsatolható hangerőszabályzóval.

2,5 méteres fonott kábel aranyozott csatlakozókkal

A ROG Orion egy erős, fonott kábelt kapott, valamint aranyozott csatlakozókat a nagyobb tartósság és a torzítás csökkentése érdekében. A meghosszabbított, 2,5 méteres vezeték bőséges mozgásteret biztosít a játékosok számára.

Paraméterek

Bluetooth Nincs
Csatlakozás típusa Vezetékes
Eszköz típusa Fejhallgató