Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Dr. Disrespect AAA stúdiót alapítottDr. Disrespect egy nagyszabású, AAA stúdiót indított, ahol olyan veteránokkal fejleszti saját multiplayer PVP játékát, mint Robert Bowling, aki a Call of Duty kreativ fejlesztője volt, és Quinn Delhoyo aki a Halo5 multiplayer tervezéséért volt felelős. A doktor játékstúdiója a Midnight Society nevet kapta, és nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint a valaha készült legjobb, a közösség igényei által kialakított multiplayer játékát hozzák létre.Konkrétumokat egyelőre, és várhatóan jó ideig nem kaptunk és nem is biztos, hogy fogunk, mivel a játék még tervezési fázisban van, de ahogy azt már a doktortól megszokhattuk számos olyan infóval gazdagotunk, mint például, „a csapat számos más AAA stúdiókból jött veterán tehetségekből verbuválódott, akik multiplayerben élnek, alszanak, léteznek…” vagy mint a „…ez a játék gyökeresen fogja megváltoztatni a játékipart egy teljesen új kiadói modell segítségével, ami teljesen eltér attól, amit az előző évtizedben megszokhattunk.”

Amit biztosan tudunk, hogy a Midnight Society játéka nagyon erős hangsúlyt fog fektetni az Early Access fejlesztésre, ahol az állandó visszajelzéseket a közösségtől a játék fejlesztésével szinte azonnal le fognak tudni követni, és az is biztos, hogy mindezt nem röstellik majd nagydobra verni, mert a játékot a legmagasabb követőszámmal rendelkező streamer-ek fogják népszerűsíteni. „Mint ősjátékos, streamer, és játékfejlesztő mindig is arról álmodtam, hogy olyan játékot csináljak, ami mögé komplett közösségek tudnak felállni már az első naptól. A vízióm egy olyan kiadói modell megalkotása, ami jutalmazza azokat a rajongókat és influenszereket, akiknek köszönhetően a játék is sikeres lesz.” nyilatkozott a doktor.
A játék az Unreal 5 motorral fog futni, és a stúdió fő fókusza most a fejlesztőgárda összeverbuválása, így a legfőbb prioritás jelenleg a toborzáson van.

Számos állás a listából végezhető távmunkában is, így ha jártas vagy az Unreal motorban, esetleg más készségeid vannak, és úgy gondolod, hogy megállnád a helyed egy ilyen ambíciózus AAA stúdióban, ne habozz, fusd át a lehetőségeket az alábbi linken: https://vsmstudio.freshteam.com/jobs
Tartalomhoz tartozó címkék: GAMER HÍREK JÁTÉK