Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek
FiiO X1 II Bluetoothos Hi-Res Fekete Veszteségmentes Lejátszó
44.990 Ft

FiiO X1 II Bluetoothos Hi-Res Fekete Veszteségmentes Lejátszó

44.990 Ft
Ha ezt is szeretnéd mellé, csak pipáld be!

Leírás

A FiiO X1 II egy prémium minőségű zenelejátszó

Hangzása csodálatos a 192 kHz/32 bites digitális-analóg átalakító technológiának köszönhetően, amelyet a Texas Instruments PCM5242 chipje biztosít. A zenelejátszó támogatja a legnépszerűbb veszteségmentes formátumokat, mint például az APE, ALAC, FLAC, WAV és WMA, valamint Bluetooth 4.0-át, amely szinte észrevétlen késleltetést biztosít és kiváló hangminőséget nyújt.

Bluetooth

A Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz a lejátszóval fejhallgatóhoz, szobai erősítőhöz vagy akár az autó audio rendszeréhez. A külön megvásárolható FiiO RM1 távirányítóval vezérelheted a legfontosabb funkciókat, mint például az elindítás/megállítás és a számok közötti lépkedés.

Autós mód

Az autós mód beállításával értékes időt takaríthatsz meg, mivel a lejátszó automatikusan be- és kikapcsol, amikor az autó be- és kikapcsol. Az X1 II maximum 256 GB-os microSD kártyát támogat, amely akár 87 napig ismétlés és megállás nélkül hallgatható 30 MB-os, 4 perces zeneszámokkal.

Hosszú üzemidő

A lejátszó kikapcsoló gombjának megnyomásával mélyalvás állapotba kerül, minimális fogyasztással, azonnali bekapcsolást biztosítva, hogy a lejátszást onnan folytathasd, ahol abbahagytad. A készülék alumínium háza homokfúvott felülettel rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít, és a kétinches kijelzőn minden tudnivaló jól látható. Az X1 II egy könnyű, mindössze 102 gramm tömegű zenelejátszó, és elérhető ezüst, arany és fekete színben. A lejátszó 1800 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú használati időt biztosít, és az egyes fejhallgatók vezetékén megtalálható távirányító használata is támogatott.