Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek

RazerCon bejelentések 2023

A Razer egy sor új hardverterméket és frissített szoftvert jelentett be a RazerCon 2023 során. Az új választékban találhatunk laptopokat, billentyűzeteket, játékszékeket, RGB világítást, és még luxusruházatot is. A cég továbbá frissítéseket is bejelentett néhány szoftvertermékéhez, melyek név szerint az Axon, Synapse és Chroma. Az bejelentések a BlackShark V2 HyperSpeed fejhallgató és a Viper V3 HyperSpeed játék egér közelmúltbeli bemutatását követik.
 

Huntsman V3 Pro billentyűzet család


Az egyik legjelentősebb új termék a Huntsman V3 Pro játék billentyűzet sorozat, amely magába foglalja a Huntsman V3 Pro, Huntsman V3 Pro Tenkeyless és Huntsman V3 Pro Mini változatokat. A billentyűzetek Gen-2 Analóg Optikai kapcsolóval rendelkeznek, amelyekkel a Razer szerint új szintre emelik a reakcióképességet a játék során. Ez köszönhető annak, hogy teljesen beállítható a billentyű lenyomási tartománya 0,1 - 4,0 mm között, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy testre szabják a kívánt lenyomási távolságokat minden gombhoz.

 

Razer Blade 16 X Lamborghini limitált kiadás (kizárólag az USA-ban :( )


A Blade 16 x egy gamer laptop, amit a legendás olasz sportautómárka, a Lamborghini közreműködésével terveztek. A készüléket egy 13. generációs Intel Core i9 HX processzor és egy Nvidia RTX 4090 laptop GPU hajtja, ami a grafikus teljesítményről gondoskodik. Az eszköz olyan Mini-LED kijelzőt tartalmaz, amit a cég állítása szerint a világ első és egyetlen ilyen típusú. Ez UHD+ 120Hz és FHD+ 240Hz játékmódot kínál. A laptop tartalmazza a Razer szabadalmaztatott vapor chamber hűtését, egyedileg felcsicsázott USB portokat és egy, a Lamborghini szuperautó örökségét idéző bootolást. Csak 150 darabot készítenek belőle, és azok csak az Egyesült Államokban lesznek kaphatók, így aki full hardcore Razer rajongó, annak messzire kell mennie, ha be akar szerezni egyet ebből a gépből. Egészen valószínű, hogy például mi nem is fogjuk árulni.

 

Razer X Dolce & Gabbana kollekció


A Razer továbbá bővíti termékskáláját a luxus ruházat piacára való belépéssel, a híres olasz divatházzal, a Dolce & Gabbana közreműködésével. Az első kollekció olyan ruházati cikkeket tartalmaz, amelyek azt ígérik, hogy D&G által megfogalmazott játékos divatot kínálnak, miközben megtartják a Razer sajátos szélsőséges játékos esztétikáját, akármit is jelentsen ez. A választék tartalmazni fogja a limitált kiadású Razer Chroma RGB játékszéket is, amiből csak 1,337 darab lesz elérhető. A kollekció 2023 negyedik negyedévében lesz elérhető.

 

Fujin és Fujin Pro székek


A Razer portfóliójához további újdonságként érkeznek a Fujin és Fujin Pro székek. Az utóbbi alumíniumötvözet vázzal készült, és állítható légáteresztő hálós anyaggal rendelkezik, amit termoplasztikus elasztomerből készítettek az optimális légáramlás és szellőzés érdekében. A szék a magas szintű testre szabhatóság jegyében készült, ebben segíti a Synchro-tilt technológia és az állítható dőlésszögű háttámla is. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az ülésmagasság és háttámla pozícióját igény szerint állítsák be. A Fujin modell is tartalmazza a légáteresztő hálós anyagot és rendelkezik a Synchro-tilt technológiával, 130° dőlési szöggel és állítható deréktámasszal. Míg a Pro modell 4D párnázott karfákkal érkezik. Az alap modell csak 3D párnázott karokkal rendelkezik. Az árak tekintetében a Fujin 649,99 dollárba kerül, (kb. 237 ezer magyar forint), míg a Pro modell jóval drágább, 1,049,99 dollárba (ami 384 ezer forint a cikk írásakor). A székek 2023 4. negyedévében jelennek meg.

 

Aether RGB fények, lámpák


A Razer bejelentette az Aether sorozatú RGB fényeket, lámpákat és izzókat is. A választék tartalmazza az Aether Lamp Pro-t több zónás világítással, az Aether Lámpát íróasztalokhozgamer állomásokhoz tervezték, Aether fény szalagokat, amik 2 méter hosszúak, Aether fény szalag hosszabbítót (1 méter hosszúságban) és Aether fény izzókat. Az árak 29,99 dollártól kezdődnek (kb. 10 ezer jó magyar forint), és 129,99 dollárig (kb. 47 ezer forint) terjednek, ami már a Lamp Pro ára lesz. A lámpák 2023 negyedik negyedévében lesznek elérhetők.

 

Razer Synapse, Chroma és Axon Create szoftveres újítások


Az újított Razer Synapse szoftver egy új többszálas architektúrával érkezik, amely a cég szerint akár 30 százalékkal gyorsabb, mint a Synapse 3, és a Razer vásárlók visszajelzéseinek alapján fejlesztették ki. Ami a Chroma alkalmazást illeti, most önálló alkalmazásként működik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára teljes kontrollt az összes RGB világító eszközük felett, függetlenül a márkától. Végül a Razer bejelentette az AI-alapú Axon Create alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerű szöveges utasításokkal saját magas felbontású háttérképeket készítsenek. A szolgáltatás a Leonardo.Ai által működtetett és képes különböző Chroma hatásokat generálni az AI által generált kép alapján. Izgalmasnak hangzik, mi is alig várjuk, hogy kipróbálhassuk őket.

Az idei bejelentésben határozottan vannak izgalmas termékek. Az új lámpák határozottan adnak egy nagyon ütős tuningszintet az asztalodnak, bár a játékélménybe csak minimálisan vagy egyáltalán nem szólnak bele, mégis sokkal jobb érzés egy királyul kinéző asztalhoz leülni. Ha megengeded, hogy személyes véleményünket is leírjuk, mi leginkább az új Huntsman sorozatra vagyunk kíváncsiak, mivel talán ez az egyik olyan darab, ami ténylegesen is képes egy-egy versenyszintű játékos eredményén javítani a kiterjedt személyreszabhatóságával. Ráadásul ezek a billentyűzetek iszonyatosan jól bírják a strapát.

Razer cuccaink közül ide kattintva tudsz válogatni...

Forrás: xda-developers.com
Tartalomhoz tartozó címkék: GAMER HÍREK