Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Menü

Fejhallgatók, fülhallgatók, gamer headset-ek és kiegészítőik

Rendezés:

Fejhallgató, fülhallgató, talán headset, amire szükséged van? Itt megtalálod!

Mint mindenből, fülhallgatókból és headset-ekből is igyekszünk a legjobbat kínálni neked. Ha utcára, zenehallgatáshoz keresel egy igazán kényelmes és jó fej vagy fülhallgatót, akkor a JBL-t ajánljuk figyelmedbe. 
Akár egy kis Bluetooth fülhallgatót, akár egy monstrum Hi-Fi fejhallgatót válassz, ezzel a márkával jól jársz. 
A JBL márkával azért nem nyúlsz mellé, mert a legolcsóbb kategóriájú Tune fülesből is kihozzák a maximumot, amit a pénzedért megkaphatsz. 70 éves tapasztalatuknak köszönhetően a JBL füleseknél rögtön hallani fogod a különbséget a többi márkához képest.

Ha vérbeli gamer vagy

Akkor a legjobb gamer fejhallgatót és headset-et keresed, így csakis a Razer termékeit ajánljuk számodra.
A Razer immár 20 éve a játékosok világszerte hatalmas rajongó táborával rendelkező cég, akik az eSport megszületésekor is már jelen voltak, és ellátták a játékosokat a legjobb egerekkel. Később csatlakoztak ugyan a fejhallgatók világába, de kezdettől fogva játékos szemléletük határozta meg a termékeik tervezését, így nagyon hamar az egyik legnépszerűbb gamer füleseket gyártó céggé váltak az egész világon.
Rengeteg profi játékos használja a Razer headset-eket, legyen szó akár a Razer Kraken-ről, akár a Blackshark-ról, ezekkel a fülesekkel még inkább élmény a játék, de nem csak neked, hanem csapattársaidnak is, akik mindig kristálytisztán fognak téged hallani a professzionális mikrofonnak köszönhetően, amivel ezeket a headset-eket ellátják.