Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Menü
Ár:
79.990 Ft
Menny.:db

Thrustmaster T150 Force Feedback PC/PS3/PS4 Versenykormány

Ár:
79.990 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Gyártó cikkszám: 4160628
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.690 Ft
Ha most megrendeled, ekkorra szállítjuk: 2024. február 26.

Paraméterek

Kompatibilis PC/PS3/PS4
Méret 33 x 30 x 32 cm
Tömeg 5367 g

Leírás

T150 : MÉLYMERÜLÉS ÉS REALIZMUS A VERSENYJÁTÉKOKBAN PS4-EN ÉS PC-N 

Az autóversenyzős játékok rajongói imádni fogják a kormánykerék érzékeny és halk erő-visszajelzését, ami fokozza a játékba való beleélést - érzésekkel, amelyek elképesztően közel állnak a való élet körülményeihez. A T150 különböző típusú versenyzők számára lett létrehozva: ergonomikus kialakítása és a kormányba beépített technológiák skálája teljesen alkalmassá teszi minden versenyjáték stílushoz (Rally, F1, NASCAR és akár GT). Az autóversenyzős kormánykerék mellé egy 2 pedálos pedálkészlet is jár, ami hatékonyan működik minden körülmény között.

REALISZTIKUS MÉRET

A kormánykerék átmérője 11 hüvelyk / 28 cm: ez teljes körű sokoldalúságot biztosít, ami miatt a T150 nagyszerű minden versenyjáték stílushoz. Tapasztald meg a különböző versenypályák és köröket jelentő izgalmakat - intenzív F1 és Rally versenyeket, és mindenféle négykerekű szórakozást közöttük.

1080 FOKOS KORMÁNYKERÉK-FORGATÁS

A kormánykerék akár három teljes fordulatot is tesz, ami példátlan szintű irányítást biztosít minden kanyarban. A T150 által nyújtott széleskörű forgatási szög (270° és 1080° között) lehetővé teszi, hogy az összes virtuális versenyző a lehető legprecízebb legyen bármilyen versenytípusban.

100% FÉMMEL KÉSZÜLT SORONKÉNTI VÁLTÓLEMEZ

A T150 nagy, fémből készült soronkénti váltólemezekkel rendelkezik. Hasonlóan a nagyon magas teljesítményű autók váltólemezeihez, az ergonomikus kialakításuk kiváló kezelést tesz lehetővé - sima és határozott sebváltással.

MAGAS TELJESÍTMÉNYŰ ERŐ-VISSZAJELZÉS

Az erő-visszajelzés, amely beépítve található a T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) autóverseny kormányokba, nagyon rugalmas, különféle erő-beállítási lehetőségekkel. Ez az erő-visszajelzés a kormányon nagyon érzékeny, lehetővé teszi a virtuális versenyzőknek, hogy az összes szükséges pontossággal manőverezhessenek a játékokban, és folyamatosan javíthassák teljesítményüket.

CSENDES SZÍJ-POLY VAZÁRRENDSZER

A szíj-poly vazárrendszer, amely kizárólag a T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) autóverseny kormányoknál található, az általuk nyújtott végső előnyt jelenti a Thrustmaster versenykormányok terén. Ez a rendszer lehetővé teszi a motorból származó hangok csatornázását, miközben egy simasági érzetet biztosít - az Erő-visszajelzés-erő intuitív irányításához.

A csomag tartalma

  • 1 db Thrustmaster T150 versenykormány
  • 1 db Thrustmaster pedálkészlet (2 pedállal)
  • 1 db Autóverseny-kormány rögzítő rendszer
  • 1 db Felhasználói kézikönyv és garanciainformációk