Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek

Gamer egerek, irodai és otthoni felhasználású egerek

Ergonomikus Gamer és irodai egerek raktárkészletről


A gamer egerek és az irodai egerek között jelentős különbségek vannak. A gamer egerek főként a játékokhoz készülnek, míg az irodai egerek az irodai munkához. A gamer egerek általában ergonomikus kialakításúak, és lehetővé teszik a pontosabb és gyorsabb mozgást. A legtöbb gamer egér programozható gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testre szabják az egér funkcióit az egyedi játékstílusukhoz.

A Razer a legtöbb gamer számára ismerős márka, és rengeteg innovatív és ergonomikus egérrel rendelkezik a piacon. Az Razer egerek általában magas érzékenységű érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára a gyors és pontos egérmozgást. Emellett az Razer egerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartósak, így hosszú időn keresztül használhatók.

A Logitech az irodai egerek terén ismert, de a gamer piacra is betört az elmúlt években. Az Logitech egerek is nagyon megbízhatóak és tartósak, de általában kicsit olcsóbbak, mint az Razer egerek. Az Logitech egerek általában egyszerűbb kialakításúak, de nagyon kényelmesek és könnyen használhatóak. Az Logitech egerek programozható gombokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az egyedi testreszabást.
Rendezés:

Genius NX-7010 Vezeték Nélküli Egér Zöld

Raktáron üzletünkben
3.990 Ft

Genius NX-7000 Vezeték Nélküli Egér Fehér

Raktáron üzletünkben
2.990 Ft

Genius NX-7000 Vezeték Nélküli Egér Kék

Raktáron üzletünkben
2.990 Ft

Genius NX-7000 Vezeték Nélküli Egér Piros

Raktáron üzletünkben
2.990 Ft

Corsair M75 Air Vezeték Nélküli Fekete Egér

Raktáron üzletünkben
33.990 Ft