Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

Szállítás és gyakran ismételt kérdések:
 

Mennyi a szállítási költség?

A szállítási költséget az ország egész területére egységesen tudjuk biztosítani, de függ az átvétel és a szállítás típusától.
Logisztikai partnerünk, aki a csomagjainkat szállítja, az MPL, ezáltal mi is több lehetőséget tudunk neked kínálni, hogy a neked lehető legkényelmesebben vehesd át csomagodat. Az alábbi pontokban összeszedtük, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz kiszállításnál.
Ha megrendelésed személyesen veszed át boltunkban, természetesen semmilyen csomagolási és szállítási költséget nem számolunk fel.

 

Házhoz szállítás futárszolgállattal

A megrendelt termékeket lehetőséged van házhozszállítással kérni, ennek költsége az egész ország területén 1990Ft. A futárszolgálat a csomagot kétszer kísérli meg kiszállítani, ha mindkét kiszállítás meghiúsul, esetleg valami miatt nem tudod átvenni, csomagod a legközelebbi postán még 5 napig lehetőséged van átvenni. A megrendelésed feladásakor küldünk neked egy csomagszámot, amit ide kattintva tudsz nyomon követni, de a futár is hagy neked értesítést a két sikertelen kézbesítésről és a postai átvétel lehetőségéről.
 

Átvétel MOL, Coop vagy Média Markt Posta Pontokon

Az ország számos átvevőpontján van lehetőséged átvenni a csomagod, ami nagyon kényelmes, ha otthon nem tudod vagy nem akarod átvenni a rendelt termékeket. Csak válassz ki egy neked kényelmes Posta Pontot a szállítási lehetőségek megadásakor, és csomagod 5 napig lehetőséged van átvenni.
A Posta Pontokra való szállítás díja 1690Ft

 

Átvétel MPL csomagautomatából

A csomagautomaták azért nagyon kényelmesek, mert a nap 24 órájában hozzáférhetők, így akkor is át tudod venni csomagod, ha csak olyan időben érsz rá, amikor például az egyéb csomagátvevőhelyek már zárva vannak. Ami fontos, hogy a csomagautomatákba rendelt csomagokat csak 2 napig van lehetőséged átvenni.
A csomagautomákba való szállítás díja 1690Ft

 

Átvétel személyesen veszprémi üzletünkben

Csomagod átveheted személyesen is veszprémi üzletünkben. Az átvétel ingyenes, természetesen nem számolunk fel csomagolási költséget sem, ráadásul kollégáink személyesen is tudnak neked segíteni, ha bármi szakmai kérdésed lenne. Üzletünket Veszprémben a Kossuth L. u. 6. szám alatt találhatod, ez a Bestbyte szaküzlet.

Nyitvatartásunk:
H - P: 09:00 - 18:00
Sz: 09:00 - 14:00
V: Zárva