Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Menü

Gamer, irodai és prémium laptopok

Rendezés:
Raktáron üzletünkben
419.990 Ft
Raktáron üzletünkben
739.990 Ft
Raktáron üzletünkben
479.990 Ft
Raktáron üzletünkben
154.990 Ft
Raktáron üzletünkben
239.990 Ft 219.990 Ft
Raktáron üzletünkben
239.990 Ft
Raktáron üzletünkben
195.900 Ft 169.990 Ft
Raktáron üzletünkben
184.990 Ft 169.990 Ft
Raktáron üzletünkben
159.900 Ft 149.990 Ft
Raktáron üzletünkben
149.990 Ft
Raktáron üzletünkben
219.990 Ft 198.990 Ft
Raktáron üzletünkben
372.990 Ft

Miért válassz ASUS laptopot?

Ha minőségi laptopot keresel, a legjobb helyen jársz. Több, mint 10 éve foglalkozunk Asus laptopok forgalmazásával. Azért tettük le voksunkat e mellett a márka mellett, mert az Asus név már a 90-es évek óta egybeolvadt a megfizethető minőség fogalmával. Gyakorlatilag bármely laptopcsalád közül válassz, biztosan meg fogod találni a számításod.

Ha egy bivalyerős laptopra van szükséged akár munkához, akár játékhoz, az Asus TUF, Strix vagy Zephyrus vonalak közül érdemes választanod. A gazdaságos megoldást az Asus TUF családja nyújtja leginkább. Ezeknél a laptopoknál az elsődleges szempont az, hogy a lehető legkedvezőbb áron a legjobb hardwert kapd meg. Jellemzően ezek a gépek ár-érték arányban rendkívül előnyösek. 

A következő kategória az Asus ROG Strix gamer laptopcsalád, ami eggyel magasabb minőséget képvisel, mint a TUF család. Ezeket a gépeket már azoknak is bátran ajánljuk, akiknek szükségük lehet például színhűbb képet adó kijelzőre. A Strix családra jellemző, hogy a laptop sasszéjában lényegesen több elem készült alumíniumból, és ezeknek a gépeknek a kijelzői is rendre magasabb minőségűek.

A gamer laptop széria tetejét a Zephyrus család adja, ahol az Asus semmivel sem spórol, és ebben a családban mutatják be a legőrültebb elképzeléseiket is. Ezek a gépek jellemzően szinte teljesen alumínium sasszéval készülnek, minden évben a legerősebb hardwereket pakolják beléjük, és a kijelzők terén is a legmagasabb minőséget találjuk meg. Ezek a gépek tökéletesek szinte bármire, ami erős hardwert igényel, ráadásul megjelenésükben is elegánsak tudnak maradni.

Ha kifejezetten egy erős és jól hordozható munkagépre vágyunk, akkor a ZenBook széria lesz a nyerő. Ezek a modellek minden évben nagyon erős konfigurációkat kapnak, kialakításuk pedig mindig a kecsességre, a hordozhatóságra törekszik. A hordozhatóságért azonban mindenképp fontos megmelítenünk, hogy beáldozunk némi erőforrást, mivel ezeket a vékony házakat sokkal körülményesebb hűteni. Ha erőteljesebb tervezői feladatokra, szerkesztésre szeretnénk használni, ezek a modellek tökéletesen megfelelnek.

Ha mindennapi számítógépes irodai munkára, és általános otthoni felhasználásra keresel egy kecses de erős gépet, akkor pedig a VivoBook szériát ajánljuk figyelmedbe. Ezek a gépek tökéletesen megfelelnek a mindennapi használatnak, és annál jóval többet is tudnak nyújtani, de ne ezeken a gépeken akarjuk futtatni a frissen megjelent nagy költségvetésű játékokat. 
Tökéletesek közepes gépigényű kép és videószerkesztésekhez, általános excel táblázatok kezeléséhez, videók jó minőségben történő nézéséhez.
Az Asus pontosan tudja, hogy sokunknak ennyire van szüksége, és ezeknek a gépeknek pontosan ebben rejlik az erősségük is. A Vivoobook család szinte minden tagja egy nagyon elegáns alumínium sasszéban van, kijelzőik pedig jellemzően nagyon jó minőségűek, hogy a videók nézése igazi élmény lehessen rajtuk.

Minden Asus laptophoz az Asus háztól házig jótállása érvényes, ami azt jelenti, hogy egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül neked csak le kell jelenteni az Asus weblapján a hibát, becsomagolni a gépet, és a gépet viszi és hozza egy futárszolgálat. Ennyire egyszerű