Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek

Nyomtatás és kellékei

Nyomtatás költséghatékonyan és gyorsan.

A nyomtatók elengedhetetlen eszközök a mai digitális világban. A legtöbb otthoni vagy irodai feladathoz szükség van rájuk, de ipari és üzleti környezetben is elengedhetetlenek. A megfelelő nyomtató kiválasztása sok mindentől függ, mint például a nyomtatási igényektől, a nyomtatási minőségtől és a költségvetéstől. Azonban a megfelelő nyomtató kiválasztásával és az okosan elkészített nyomtatási feladatokkal, időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Találjon megfelelő nyomtatót az Ön igényeihez az általunk kínált széles választékból!
Rendezés:

Komplett megoldások irodába vagy otthonodba

Tintasugaras vagy lézernyomtatót keresel? Netalán egy kicsit többet tudó, multifunkcionális nyomtatóra van szükséged, ami szkennelni is tud? Igyekszünk mindenből a legjobbat nyújtani számodra.
Canon, Epson és HP nyomtatóink közül szinte mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet, akár egy profi irodát szerelj fel, akár az otthoni fotónyomtató állomásod készítsd el.
 

Lézernyomtatók

Lézernyomtatóinkat azoknak ajánljuk, akik viszonylag sokat nyomtatnak fekete-fehérben, és fontos, hogy mindezt a lehető legolcsóbban tudják elvégezni. HP lézernyomtatóink között a legtöbb már WiFi-s csatlakozású, így egyszerűen kapcsolódhatsz hozzá szinte bármilyen eszközről.
 

Tintasugaras és külső tintatartályos nyomtatók

Ezeket a nyomtatókat akkor ajánljuk, ha fontos, hogy jó minőségben és szép színekben készüljön el a nyomtatandó anyag. Canon nyomtatóink remekül használhatók fotók nyomtatására is, míg Epson külső tintatartályos nyomtatóink igazán nagy mennyiségű nyomtatvány előállítására képesek egy töltéssel is.
Ha szakmai tanácsra van szükséged, esetleg ajánlatot szeretnél kérni céged számára, ide kattintva keress minket!