Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Menü

Nyomtatás és kellékei

Rendezés:

Komplett megoldások irodába vagy otthonodba


Tintasugaras vagy lézernyomtatót keresel? Netalán egy kicsit többet tudó, multifunkcionális nyomtatóra van szükséged, ami szkennelni is tud? Igyekszünk mindenből a legjobbat nyújtani számodra.
Canon, Epson és HP nyomtatóink közül szinte mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet, akár egy profi irodát szerelj fel, akár az otthoni fotónyomtató állomásod készítsd el.
 

Lézernyomtatók

Lézernyomtatóinkat azoknak ajánljuk, akik viszonylag sokat nyomtatnak fekete-fehérben, és fontos, hogy mindezt a lehető legolcsóbban tudják elvégezni. HP lézernyomtatóink között a legtöbb már WiFi-s csatlakozású, így egyszerűen kapcsolódhatsz hozzá szinte bármilyen eszközről.
 

Tintasugaras és külső tintatartályos nyomtatók

Ezeket a nyomtatókat akkor ajánljuk, ha fontos, hogy jó minőségben és szép színekben készüljön el a nyomtatandó anyag. Canon nyomtatóink remekül használhatók fotók nyomtatására is, míg Epson külső tintatartályos nyomtatóink igazán nagy mennyiségű nyomtatvány előállítására képesek egy töltéssel is.
Ha szakmai tanácsra van szükséged, esetleg ajánlatot szeretnél kérni céged számára, ide kattintva keress minket!