Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek

Szerviz

Számítógép szerviz Veszprém

Ha számítógépszervizt keresel Veszprémből vagy környékéről, megtaláltad.
Több, mint 20 éve foglalkozunk számítógépek javításával, építésével, hálózatépítéssel és természetesen az ehhez tartozó tanácsadással is.
Laptopok bővítése és javítása terén is nagy tapasztalatunk van, ráadásul hivatalos Dell márkaszerviz is vagyunk, így, ha Veszprémben laptopjavításra van szükséged, a legjobb helyen jársz.
Ha számítógéped javításra vagy bővítésre szorul, veszprémi üzletünk szerviz részlege készséggel áll rendelkezésedre.
Ha behoznád készüléked, előzetes egyeztetésre az oldal alján található szerviz bejelentőlap kitöltésével is van lehetőséged. 

Ugrás a bejelentőlaphoz...
Asztali PC-k, szerverek, mini PC-k teljes körű javításával építésével bátran fordulj hozzánk!

Mi mindenben tudunk segíteni?

 

Hibakeresés:

Szervizünkben korszerű eszközök állnak rendelkezésre, ha tesztelést és a hibakeresést kell végezni, mert esetleg nem egyértelmű a hiba.
 

Javítás:

Ha számítógépednek valamelyik alkatrésze meghibásodik, és cserére szorul, az új alkatrészt a lehető leghamarabb be tudjuk szerezni, és több, mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően a legtöbb esetben a legkedvezőbb áron.
 

Bővítés:

Ha géped már nem az igazi, de még érdemes lenne pár alkatrészt cserélni benne, hogy gyorsabb legyen keress minket bátran. Megnézzük gépedet, és közösen eldöntjük mit érdemes fejleszteni benne, amitől ténylegesen nagyobb lesz a teljesítménye.
 

Karbantartás:

A számítógépnek is kell a karbantartás. Időnként tisztítani, portalanítani kell, hiszen a lerakódott por nemcsak esztétikailag kellemetlen, de a hőelvezetést is drasztikusan csökkenti. A processzort és adott esetben a videókártyát újra kell pasztázni, hogy a hőelvezetés ugyanolyan hatékony legyen, mint új korában.A laptopok, notebook-ok javítása terén is megbízhatsz több, mint 20 éves tapasztalatunkban.

 

Javítás:

Ugyanolyan alapossággal járunk el laptopok javítása során, mint a fent leírtakban a hibakereséstől az esetleges új alkatrész beszerzéséig. A laptopok szétszedésekor természetesen különös figyelemmel járunk el, hiszen itt egy apró hiba is végzetes kárt tud okozni. 
 

Bővítés:

Memória, ssd bővítésével, keress minket bátran, üzletünkben szinte mindig megtalálod a bővítendő alkatrészt, így rövid határidővel el tudjuk végezni géped felturbózását, hogy minél hamarabb használhasd.
 

Karbantartás, pasztázás:

A laptopoknál különösen igaz, hogy ha rendszeresen karban van tartva a készülék, legalább fél évente-évente portalanítva van, és átesik egy újrapasztázáson, az drasztikusan megnöveli a készülék élettartamát.
 

Dell garanciális márkaszerviz:

Dell készülékeid garanciaidőn belül garanciálisan tudjuk javítani. Ha Dell márkaszervizt keresel Veszprémben, mi vagyunk azok, állunk rendelkezésedre.
FONTOS: Az operációs rendszer hibás működésével, driveres vagy illesztőprogramos hibával, valamint frissítés után bekövetkezett hibákkal nem tudunk garanciálisan foglalkozni, hiszen ezek nem garanciális hibák. Az ilyen jellegű hibák kiszámlázásra kerülnek javítás után, ebben megértésed kérjük, és megköszönjük.


Szervizünkbe az alábbi hibabejelentő lappal is lehetőséged van jelentkezni, ennek kitöltésével lényegesen meg tudod gyorsítani a géped szervizbe vételét, amikor behozod hozzánk: