Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Kategóriák / Termékek
JBL Bar 2.0 All-in-One (MK2) Soundbar
0 Ft

JBL Bar 2.0 All-in-One (MK2) Soundbar

0 Ft
Gyártó:
Gyártó cikkszám: JBLBAR20AIOM2BLKEP

Leírás

Merülj el kedvenc filmedben, érezd a tömeg energiáját a nagy jeleneteknél. A kompakt, erőteljes és könnyen használható JBL Bar 2.0 többfunkciós hangsávval a JBL pro hangzás egy HDMI ARC vagy optikai kábellel elérhető. A beépített Bluetooth-al okostelefonodról vagy tabletedről könnyedén zenét közvetíthetsz a Soundbar-ra. A Dolby Digital, a JBL Surround Sound és az intelligens hangmód bármikor hihetetlen hangot biztosít, bármit is nézzel, vagy hallgatsz. Dugd be, kapcsold be és vedd körül magad a JBL minőségi hangjával.

Jellemzők:
- Frekvencia-visszaadás: 70Hz – 20kHz
- Teljes hangszóróteljesítmény (max. @THD 1%): 80W
- Kimeneti teljesítmény (maximális @THD 1%): 2 x 40 W (Soundbar)
- Bluetooth verzió: 4.2Érezd a basszust

Fokozd a feszült thriller drámáját, érezd az ordítást, a sikítást, vagy egyszerűen csak düborogjön kedvenc zenéd. A JBL Bar 2.0 All-in-One valóban minden az egyben, mély basszussal a filmekhez és a zenéhez

Vedd körbe magaddal kiválló hangzással

A JBL Surround Sound azonnal életre kelti a filmeket és a zenét. Frissítsd a televízió hangját egy igazi hangulatos hangélményére, további vezetékek vagy hangszórók nélkül.

Nézd a filmeket a kanapéról.

Készíts pattogatott kukoricát és dőlj hátra. A beépített Dolby Digital autentikus filmélményt nyújt otthonodban.