Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására. Ha bővenn infót szeretnél arról, hogy használjuk a sütiket, ide kattintva részletesen is el tudod olvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.
Menü

JBL Bluetooth hangszórók

Rendezés:

Találd meg a hozzád illő Bluetooth hagnszórót!


Ha egy jó, megbízható Bluetooth hangszórót keresel, akkor a JBL az egyik legjobb választás. Egy több, mint 70 éve piacvezető márka, ami számtalanszor bizonyította, hogy tud maradandót alkotni már önmagában is biztosíték arra, hogy nehezen megszerzett pénzedért maximális minőséget kapj.

Ha igazán mini Bluetooth hangszórót keresel

A JBL Clip vagy a JBL Go család hangszórói lesznek a nyerők számodta, amiket bepakolhatsz táskádba, vagy felcsíptetheted öltözékedre, és már viheted is.

Ha kicsit nagyobb hangerőre van szükséged

Akor a normál méretű hangszórókat ajánljuk, mint például a JBL Flip vagy Charge család. Ezek kifejezetten strapabíró darabok, bírni fogják a használatot, ráadásul legtöbbjük cseppálló is. Hordozásuk még mindig nagyon egyszerű, de azért egy kb fél literes üdítő méretű helyet kell nekik szorítanod a cuccaid között.

Ha nagyban vagy még nagyobban gondolkodsz

Akkor a JBL Extreme család és a Party Box család tagjaiban biztosan nem fogsz csalódni. Ezek már azért súlyosabb darabok, van, amit gyalog már egy edzésnek is felér A-ból B-be elvinni, viszont kétségkívül ezek a leghangosabbak, és ezek is szólnak a legjobban. Egy JBL Party Box On The Go például simán kihangosít egy kisebb-közepesebb házi vagy kerti partit, ráadásul ezeknek a modelleknek az akku élettartamuk is sokat bír.